De locaties

Onze locaties worden al jaren door bedrijven gebruikt voor het organiseren van managementtrainingen en teambuilding-programma’s op het gebied van communicatie, organisatie, presentatie, leidinggeven en samenwerken. Maar ook voor trainingen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling is onze locatie meer dan geschikt.

Onderstaande locaties zijn, indien gewenst, ook met elkaar te combineren. Heeft u wensen of suggesties, dan staan wij hier altijd voor open.
De invulling van de dag of het dagdeel is volledig aan u.

Of u nu een kort overleg heeft of de locatie voor een hele dag wilt boeken, wij voorzien graag in uw wensen.

Onze locaties zijn exclusief voor u gereserveerd waardoor wij zeer flexibel zijn. Op alle locaties kan een op maat gemaakte catering aangeboden worden.

Naast de genoemde locaties zijn er nog tal van andere mogelijkheden in samenwerking met onze SkipsMaritiem havens en collega bedrijven om uw genodigden optimaal te laten verblijven aan de IJsselmeerkust. Wij maken graag een offerte op maat voor u.

Locaties

Zeiltjalk Koopmans Welvaren (4-15 pers.)

Wilt u met een gezelschap over de Friese wateren varen op een luxe zeetjalk, met schipper en bemanning en van alle gemakken voorzien? Marina Stavoren beschikt over de ‘Koopmans Welvaren’. De ‘Koopmans Welvaren’ is een zeewaardig schip in perfecte conditie en met alle apparatuur aan boord voor korte én langere zeiltochten. In beslotenheid vergaderen, achterover zitten en genieten van de luxe en comfort die u omringt, of wilt u liever actief meezeilen? Het schip biedt ruimte aan maximaal 15 personen.

Twee authentieke Staverse Jollen (per jol max. 4 pers.)

Wilt u met een klein gezelschap op een intieme wijze een bijeenkomst organiseren? Onze authentieke Staverse Jollen, gebouwd in 1901, zijn hier uitermate geschikt voor. De Staverse jollen zijn van oorsprong vissersscheepjes voor de Zuiderzee. Het vooronder is klein en knus en biedt ruimte aan maximaal 4 personen. U kunt de jollen ook prima gebruiken in combinatie met de Koopmans Welvaren, wij organiseren dan een heuse Jollenrace voor u.

Kapiteinswoning ‘het Hylper huis’ (4-30 pers.)

De kapiteinswoning is dé locatie voor een exclusief samenzijn te midden van de Friese en Hindelooper kunst en cultuur. Inspirerend vergaderen met uw collega’s of relaties? De kapiteinswoning is hier de ideale locatie voor. Het huis bestaat uit een voor- en een achterkamer. Op deze bijzondere locatie hebben wij beschikbaarheid voor gezelschappen tot ca. 15 personen per vertrek.

Sailors Inn Lounge (10-200 pers.)

Vergaderen wordt een belevenis! De Sailors Inn Lounge bij Jachthaven Hindeloopen is uitermate geschikt om rustig en ongestoord te vergaderen en leent zich voor tal van soorten vergaderingen. Vanuit de Lounge heeft u een schitterend uitzicht op de binnentuin van Jachthaven Hindeloopen. Uw vergadering, training, presentatie of receptie is prima te combineren met een heerlijk lunch of uitgebreid diner. De kok van restaurant Sailors Inn stelt graag een op maat gemaakte lunch of diner voor u samen.

Paviljoen De Potvis (10-150 pers.)

Wilt u met uw familie, vriendengroep of zakelijke relaties in ontspannen sfeer borrelen, lunchen of dineren, dan is de serre bij Paviljoen De Potvis op Marina Stavoren Buitenhaven uw locatie! Met een spectaculair uitzicht over het IJsselmeer kunt u met uw vrienden, familie of relaties bijpraten, lachen, speechen, vergaderen etc. En niemand die u stoort!

De Skippers Bar (10-100 pers.)

Hier kunt u lijnen uitzetten en de koers bepalen in een nautische omgeving! Het panoramisch uitzicht over het Friese landschap is een bron van inspiratie. Hier bent u ver verwijderd van de dagelijkse routine en krijgt u het gevoel van een relaxte vakantiesfeer.