Overnachten zoals u wilt..

Wilt u langer blijven dan een dag? SkipsEvents beschikt over verschillende overnachtingsmogelijkheden. De verschillende overnachtingsmogelijkheden zijn met alle locaties te combineren. Heeft u wensen of suggesties, dan staan wij hier altijd voor open. Onze locaties zijn exclusief voor u gereserveerd waardoor wij zeer flexibel zijn. Op alle locaties kan een op maat gemaakte catering/ontbijt aangeboden worden.

Overnachtingsmogelijkheden

SkipsHotel

Het moderne SkipsHotel op Jachthaven Hindeloopen

Jachthaven Hindeloopen beschikt over volledig ingerichte appartementen. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een badkamer met ligbad, een comfortabele eet-, woon- en slaapkamerruimte met kleine keuken en een eigen zonneterras. Uw dag begint met een duik in het zwembad en een heerlijk ontbijt in de croissanterie.
Koopmans Welvaren

Zeiltjalk Koopmans Welvaren (max. 3 personen)

Heeft u met een klein gezelschap veel op het programma staan, blijf dan overnachten aan boord van onze zeiltjalk de Koopmans Welvaren om de volgende dag de zaken weer op te pakken. Of ga na een goed ontbijt weer uitgerust naar kantoor. De Koopmans Welvaren beschikt over 3 luxe éénpersoons hutten waarin kan worden overnacht. Indien gewenst verzorgen wij ’s morgens het ontbijt voor u aan boord.
Likhus

Het Hylper Huis voor bijzonder overnachten in Hindeloopen

In het hart van Hindeloopen vindt u ‘Het Hylper Huis’: een 18e -eeuwse kapiteinswoning. Op de eerste verdieping van deze authentieke woning zijn twee luxe tweepersoonskamers gerealiseerd, waarin u geheel in Hindelooper stijl kunt overnachten. Beide kamers zijn voorzien van twee luxe éénpersoons boxsprings en een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet. Verder zijn er op de kamers een waterkoker en een koelkastje aanwezig.

Camper- en kampeerplaatsen aan het IJsselmeer

Beschikt u allemaal over een eigen camper of ander kampeermiddel? Denkt u er dan eens aan om te overnachten op een locatie waar natuur en water samenkomen! Marina Stavoren Buitenhaven is hier de ideale locatie voor.
Waterrijck Stavoren

Luxe vakantiewoningen op het Waterrijck Stavoren

Overnachten in luxueuze landhuizen of schiphuiswoningen? In de vakantiewoningen (4-8 personen) van Waterrijck Stavoren kunt u op topniveau recreëren. Het kleinschalige park met exclusieve vrijstaande vakantiewoningen grenst aan jachthaven Marina Stavoren en ligt op ongeveer 200 meter van het IJsselmeer en het Friese stadje Stavoren.