Heerlijk tafelen

Wilt u zich na uw vergadering of bijeenkomst culinair laten verwennen of zoekt u voor uw bruiloft of familiefeest een unieke locatie? U bent van harte welkom in één van onze horecagelegenheden. Bij ons kunt u met volle teugen genieten van een geweldig uitzicht, een goed glas wijn, een lekkere BBQ, een uitgebreid buffet of een gerecht van de menukaart.

Vaart u mee op de Koopmans Welvaren of verblijft u in kapiteinswoning ‘Het Hylperhus’, dan verzorgen wij ook graag de catering voor u aan boord of op locatie.

Culinair genieten

Restaurant Sailors Inn

Restaurant Sailors Inn (10-400 pers.)

Bij Restaurant Sailors Inn kunt u genieten van o.a. een heerlijk diner passend bij het seizoen. De koks bereiden echt voedsel in een keuken die hen inspireert om hun beste ideeën en eigen kwaliteiten tot uiting te brengen. Het restaurant is dé ontmoetingsplek aan het water. Samen lekker eten en drinken aan een gemeenschappelijke tafel. Een alledaagse en juist ook buitengewone plek waar vriendschappen ontstaan en ideeën worden geboren.

Paviljoen De Potvis (10-150 pers.)

Wilt u met uw familie, vriendengroep of zakelijke relaties in ontspannen sfeer borrelen, lunchen of dineren, dan is de serre bij Paviljoen De Potvis op Marina Stavoren Buitenhaven uw locatie! Met een spectaculair uitzicht over het IJsselmeer kunt u met uw vrienden, familie of relaties bijpraten, lachen, speechen, vergaderen etc. En niemand die u stoort! Voor een groter feest bieden wij ook de mogelijkheid om de gehele locatie af te huren. Naast de standaard menukaart maken wij met alle plezier (voor groepen v/a 10 personen) een voorstel op maat.
De Skippers Bar

De Skippers Bar (10-100 pers.)

Hier kunt u lijnen uitzetten en de koers bepalen in een nautische omgeving! Het panoramisch uitzicht over het Friese landschap is een bron van inspiratie. Hier bent u ver verwijderd van de dagelijkse routine en krijgt u het gevoel van een relaxte vakantiesfeer.